PASSIE FLEVOLAND

Bijzondere podiumkunsten op bijzondere locaties in Flevoland.

Volg Passie in de Polder ook op Facebook, klik hier

Passie in de Polder Almere '2089', zie foto's hieronder.

Het verhaal speelt zich af in de toekomst. Na de stormvloed van 2035 is een groot deel van Nederland, waaronder Almere, onder water komen te staan. Vijftig jaar lang is een groot gedeelte van Nederland in onbruik geweest. In 2085 is besloten de onderwater liggende gebieden weer droog te pompen. Almere is dus weer boven water gekomen en de stad moet weer worden opgebouwd. Gek genoeg zijn alle gebouwen in tact gebleven, deze kunnen dus zonder renovatie weer in gebruik genomen worden maar hoe bouw je na zo’n lange tijd weer een samenleving op?

GrootWild-3991_Small.jpgGrootWild-4052_Small.jpg

GrootWild-3017_Small.jpgGrootWild-3775_Small.jpg


Passie in de polder Lelystad, zie foto's hieronder. 

Een avontuurlijke voorstelling voor alle Lelystedelingen met dans, theater, verhalen, foto expo en muziek. Met de regie van: Hester Hogendoorn en Marjon Moed m.m.v. Theatergroep Speel, Dans o.l.v. Ingrid Krabbe, Vertelkring Lelystad, My way theater, Wim Bok, Steven Gilberts en Romy, Vincent van der Helm, Sportbedrijf Lelystad.

Passie_in_de_Polder_Lelystad-okt_2016_1.jpgPassie_in_de_Polder_Lelystad_okt_2016_Kubus_Lelystad_6.jpg

Passie_Lelystad_1Medium.jpgPassie_Lelystad_2_Medium.jpg


Passie in de Polder Schokland, zie foto's hieronder.
Een muzikale en theatrale route van Cultuurbedrijf Noordoostpolder met de regie van Irene Kriek i.s.m. CAF op het voormalig eiland: over het verlaten van je woonplek. De gedwongen evacuatie van de Schokker bevolking in 1859 kent vele paralellen met de huidige vluchtverhalen van Syriërs, Eritreërs, etc. 

Uitgevoerd door Klein Vrouwenkoor, Accordeonvereniging Crescendo en Con brio, la Mascotte, klarinetkwartet Parlando + individuele musici en beeldende kunst van o.a. Schokkerdraad.
Foto's: Sjors Evers.

Passie_Schokland_2016_1_Medium.jpgPassie_Schokland_2016_2_Medium.jpg

Passie_Schokland_2016_10_Medium.jpgPassie_Schokland_2016_12_Medium.jpg