Meet Up

Werken op locatie: ontmoeting en inspiratie voor komende edities Passie voor Flevoland (voorheen Passie in de Polder).

In 2006 ging CAF van start met de eerste voorstelling van Passie in de Polder: in schuren en stallen aan de Hertenweg in Kraggenburg werden er voorstellingen gespeeld door plaatselijke helden uit de amateurkunst. Inmiddels zijn er vele verhalen verteld, door Flevolandse dansers, muzikanten, zangers en toneelspelers, steeds geïnspireerd door de bijzondere locaties waar de theaterroutes voor het publiek werden gecreëerd, zoals bv het stadshart in Lelystad en Almere, het Wisentbos in Dronten of Schokland in de Noordoostpolder. De komende drie jaar organiseert het CAF opnieuw verschillende locatieprojecten, waarbij het verhaal van de specifieke locatie het vertrekpunt is voor de makers van de voorstelling. Lokale amateurkunstenaars worden uitgenodigd om het verhaal uit te voeren.

CAF nodigt haar provinciale 'Passie in de Polder' netwerk uit om op donderdagavond 29 juni elkaar te ontmoeten en te inspireren voor de komende edities (2018 t/m 2020). Immers met z'n allen vertellen wij op kunstzinnige wijze waar de Passie voor Flevoland huist! Over het werken op locatie met o.a. gastsprekers vanuit vergelijkbare locatiefestivals elders uit Nederland. 

Informatie

  • Entree: gratis
  • Locatie: podium theaterzaal Kubus te Lelystad
  • Tijd: 18.00 - 19.30 uur (incl. lichte maaltijd) 
  • Aanmelden: voor 1 juni 2017 per e-mail bij Myriam Cloosterman

Aansluitend bent u van harte welkom voor de CAF Meet-Up over crowdfunding en financiën, waar u actuele tips kunt vergaren om de financiële dekking voor uw eigen projecten mogelijk te maken.