FLAVOUR LAND

Flavourland 2017, inschrijven vanaf nu!

Vanaf nu kan je inschrijven voor Flavourland 2017 om mogelijk te eindigen als ‘beste band of act van Flevoland’. De winnaars van de drie lokale voorrondes, een aantal publieks winnaars én de winnaar van ‘Vers’, dé popwedstrijd van Almere, stromen door naar de Flavourland-finale.

flavourland-2017.jpgDe voorrondes zijn op:

    • vrijdag 10 november Poppodium Underground, Lelystad
    • vrijdag 24 november Poppodium De Meester, Almere
    • zaterdag 25 november De Klos, Emmeloord

De Flavourland finale wordt dit jaar op zaterdag 20 januari 2018 in Poppodium Underground, Lelystad gehouden.

Wat valt er te winnen? Dat is deze editie echt anders!
Komend jaar is er geen SENA Performers Popnl Award in de Melkweg i.v.m. het verplaatsen van de Uitmarkt. Een wedstrijd zonder prijs is geen wedstrijd en daarom wint de winnaar in ieder geval € 1.250,- en de winnaar van de publieksprijs € 500,-.

Voor wie?
Alle muziekstijlen zijn welkom. Aanmelden=deelnemen; d.w.z. de wedstrijd heeft een open inschrijving en elke Flevolandse band of act kan meedoen. Een band/ act is Flevolands als minimaal één van de bandleden in Flevoland woonachtig is. Deelname is kosteloos.

Door wie?
Flavourland 2017 is de wedstrijd voor alle bands & acts uit de provincie Flevoland, georganiseerd door CAF (Centrum Amateurkunst Flevoland), i.s.m. poppodia De Meester, Underground en De Klos. Mediapartner is 3voor12/Flevoland.

Aanmelden
kan tot 10 oktober 2017 door het inzenden van een deelnameformulier en eventuele demo.
Het deelnameformulier & alle informatie is te vinden op:
www.flavourland.nl & www.facebook.com/flavourlandmusic, www.undergroundlelystad.nl, www.demeesteralmere.nl, www.de-klos.nl en 3voor12/flevoland

Meer informatie:
boris@centrumamateurkunstflevoland.nl

Flavourland 2017 wordt mogelijk gemaakt door de Provincie Flevoland.