FLAVOUR LAND

Flavourland 2017, wie eindigde als ‘beste band of act van Flevoland’! 

Flavourland-2017-finale.jpgCAF organiseert in samenwerking met Poppodium Underground Lelystad, Poppodium De Meester Almere en De Klos Emmeloord Flavourland, dé popprijs van Flevoland. Mediapartner is het immer actuele 3voor12/Flevoland.

De drie voorrondes, waaraan bands en acts deelnemen, vonden in november 2017 verspreid over de provincie plaats en in december was de finale in Lelystad.

DE WINNAARS

  • Norah Jane (Almere) is met haar eerste plaats niet alleen de winnaar, maar met 14 jaar ook de jongste winnaar in de geschiedenis van Flavourland
  • RUV (Dronten) is tweede geworden
  • Goddamn Dinosaur (Lelystad) kreeg de derde plaats én won daarbij ook de publieksprijs

Flavourland is de bandwedstrijd voor alle bands & acts uit de provincie Flevoland, georganiseerd door CAF (Centrum Amateurkunst Flevoland), i.s.m. poppodia De Meester, Underground en De Klos. De winnaars van de lokale voorrondes, een aantal publieks- en wildcardwinnaars én de winnaar van ‘Vers’ stromen door naar de Flavourland-finale.

Meer info op: www.flavourland.nl // www.demeesteralmere.nl // www.undergroundlelystad.nl // www.de-klos.nl en www.3voor12.nl/flevoland

Meer informatie:
boris@centrumamateurkunstflevoland.nl

Flavourland 2017 werd mogelijk gemaakt door de Provincie Flevoland.