DANCE GATHERING

Dance Gathering Flevoland 2019 staat voor de deur! Vijf fantastische dansdocenten van o.a. Het Nationale Ballet, Scapino Ballet Rotterdam, MAAS-theater & dans, NDT en Conny Janssen Danst komen zondag 3 februari 2019 naar Lelystad!

Aldaar treffen deze dansers dansant Flevoland, kinderen, jongeren en volwassenen, die uit hun vertrouwde dansstudio komen waar ze wekelijks les hebben, om elkaar te ontmoeten en om hun ‘skills’ scherp te houden of om inspiratie op te doen.

De dag 'Dance Gathering' bestaat uit les krijgen, lekker samen lunchen, en je krachten meten in een heuse danscompetitie. Dit jaar zijn er weer twee prijzen, één voor de beste dansprestatie én één voor de beste choreografie. De deelnemers laten een korte choreografie zien, die zelf- of door een choreograaf, gemaakt is. Deelnemen kan als solist of in groepsvorm. De vakjury bestaande uit de gastdocenten en jureert- én geeft feedback. Aan het eind beraadt de jury zich en worden de ‘winnaars’ bekend gemaakt. Alle leeftijden kunnen aan deze wedstrijd meedoen.