Dance Date

Aanmelden voor auditierondes Holland Dance Date
Ambitieuze amateurdansers (vanaf 14 jaar), studenten van de vooropleiding Dans en MBO-studenten Dans opgelet: door heel Nederland vinden in het najaar auditierondes voor de Holland Dance Date tijdens het Holland Dance Festival 2018 in Den Haag plaats! Meld je nu aan voor Dance Date en wie weet sta jij op het podium!

Is dansen je passie? Volg je dansles en ben je een ambitieuze amateurdanser? En wil jij graag een volgende stap willen maken en ervaren hoe het is om op een professioneel podium te staan?

Holland Dance bied je de unieke kans om tijdens het landelijke project Dance Date met een professionele choreograaf aan een voorstelling te werken en je danservaring te verrijken. Een half jaar lang bereid jij je voor op de première die tijdens het Holland Dance Festival van 9 t/m 11 februari 2018 plaatsvindt. Geef je vandaag nog op voor de audities die september/oktober 2017 plaatsvinden bij jou in de buurt! Individuele dansers met verschillende stijlen zijn welkom.

De eerste namen van choreografen die meewerken aan deze editie van Dance Date zijn al bekend: Ed Wubbe, Rutkay Özpinar en Jiří Kylián. De namen van de overige choreografen volgen snel.

Repetities: afhankelijk van de beschikbaarheid van de choreografen zullen deze plaatsvinden vanaf november t/m januari in de avonden en/of weekenden.

Inschrijving vanaf nu!
Op dit moment is men nog volop bezig met het vastleggen van de deelnemende choreografen, locaties en data. Zodra de exacte auditiedata bekend zijn deze op de Dance Date site te vinden. Vanaf nu kunnen geïnteresseerde dansers zich alvast aanmelden via de Dance Date of via deze deze link. Geen update missen? Meld je dan nu aan voor de Dance Date nieuwsbrief!